Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Om Kirku


Hvad er kirku.dk?
Kirku.dk er en online-kalender for kirke- og kulturarrangementer fra hele landet. Online-kalenderen er Danmarks mest kvalitetsbevidste opslagstjeneste på området. Indholdet udkommer her på kirku.dk.
Derudover skriver vi for Kirke- og Kulturredaktionerne i Kristeligt Dagblad.

Sidst, men ikke mindst, kan man finde vores gudstjenesteindhold i en række af landets aviser, eksempelvis Berlingskes gudstjenesteoversigt.

Hvad udkommer på tryk?
Mandagens kirkekalender på side 6 præsenterer læseren for et udvalg af landets bedste kirkelige foredrag og koncerter i de kommende 7 dage.

Fredagens gudstjenesteliste på side 18-23 præsenterer læseren for en oversigt over den kommende søndags højmesser for både folkekirker og øvrige kirkesamfund, herunder den katolske, pinsebevægelsen og Frelsens Hær samt mange andre.

Læser man fredagens kultursider kan man også være heldig at finde ugens kulturanbefalinger, hvor vi præsenterer læseren for et udvalg af den forgangne uges bedst anmeldte film, forestillinger og bøger.

Hvilken type arrangementer findes på Kirku?
På kirku.dk finder du alt lige fra debatmødet i det lokale sognehus til teaterforestillingen på Nørrebro over Ghita Nørby, der læser højt af H.C. Andersens eventyr til Højskoledagen med fokus på tro og viden. Der er plads til den klassiske orgelkoncert i domkirken og til den nyeste særudstilling om samtidskunst på ARoS.

Her er kort sagt plads til alle typer arrangementer, der smager af kirke eller kultur.

Hvem kan være med?
Alle kulturaktører og alle kirkesamfund kan bidrage til kirku.dk. Hvis oplysningerne er tastet ind på sogn.dk er arrangementerne automatisk med på Kirku.dk. Det skyldes at vi afspejler alle data fra sogn.dk.

Hvor kan man se arrangementerne?
Her på kirku.dk kan du søge efter de arrangementer, der passer dit behov. Du kan søge efter geografiske eller emnemæssige kriterier. Derudover finder du uddrag i en lang række danske aviser, samt i Kristeligt Dagblad, hvor vi hver fredag præsenterer læseren for søndagens gudstjenester.


Ved at indtaste på kirku.dk kan du altså sikre at netop din gudstjeneste også kommer med i fx din lokalavis.