Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Kvarterhuset

Kvarterhuset er et 4.000 m2 stort kulturhus centralt på Amager, som tilbyder mange forskellige kulturelle arrangementer og projekter. Kom og oplev koncerter, børneteater, foredrag og kunstudstillinger m.m.

Kvarterhuset har gode velindrettede lokaler, som lejes ud på dag- eller timebasis til møder, undervisning og andre formål.
Med sine flotte arkitektoniske rammer, mange udviklingsprojekter samt Sundby Bibliotek, Amager Ungdomsskole Center og Kvarterhusets populære café, har vi de perfekte vilkår for et brugervenligt kulturhus.
Huset er et resultat af den Kvarterplan som blev udarbejdet af lokale borgere i 1997/1998 i forbindelse med kvarterløft i Holmbladsgade-kvarteret. Kvarterhusets ombygning til dets nuværende form blev foretaget af Dorte Mandrup arkitekter. Huset blev indviet i 2001.

Kvarterhuset er mødested for alle Kvarterets borgere og fungerer centralt i udviklingen af nærdemokrati og netværkssamarbejde i lokalområdet. Huset tilbyder kulturelle oplevelser og fungerer som base for lokale foreninger, netværk og frivilligt socialt arbejde. Endvidere er huset hjemsted for en række offentlige institutioner med en bred målgruppe i lokalområdet.

Kvarterhuset er er en del af Amagerbro Kultur som også omfatter Sundby Bibliotek, Bibliotekshuset på Rodosvej og Prismen på Holmbladsgade. Institutionen er en af de største kulturorgansisationer under Københavns Kommune, Kultur- & Fritidsforvaltningen.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3
2300 København S

Tlf: 82325532
Mobil: 26155534

Email:

Link: http://www.kvarterhuset.dk