Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Teater Får302

Det reumertvindende Teater Får302 (Teater FÅR302 vandt Reumertprisen for årets forestilling for KLUMPFISKEN, forår 2009) har til huse off-Nyhavn midt i det summende byliv fuld af kontraster, og rummer måske Danmarks mest intime professionelle scene. Teater Får302 er et innovativt og erfarent teater. Vi præsenterer kunstnerisk stort tænkte og anderledes tænkende forestillinger der når et stadigt større publikum. Vi er modige og giver plads til nye talenter.

Det er den skabende skuespillers teater med en præmis om hele tiden at forny teatret og at eksperimentere med dets form og indhold. Vi er passionerede og politiske i den forstand, at der tages stilling og stilles kritiske spørgsmål. Rettesnoren er grundlæggende etisk og debatskabende. Dramatikken er intelligent, humoren gravalvorlig og vinklen skæv. Vi kræver medlevelse.
Med plads til kun 48 er du en af få, og som publikum er det svært at gemme sig, hvilket udnyttes fuld ud i det kunstneriske arbejde. Følelsen af intimitet, tæthed og medlevelse skaber et oplevelsesmættet teater med plads til refleksion, udfordring og dialog.

Teater Får302 er Københavns eneste ensembleteater og har gennem 20 år været udviklingssted og fornyer af teaterkunsten og fostret morgendagens stjerner; skuespillere, instruktører og dramatikere indenfor teater og film.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Teater Får302
Toldbodgade 6
1253 København K

Tlf: 33112004
Mobil:

Email:

Link: http://www.faar302.dk