Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Danmarks Kirkelige Mediecenter

Danmarks Kirkelige Mediecenter er som kirkelig organisation sat i verden for at udvikle og drive kirkelig kommunikation inden for rammerne og mulighederne af de nye medier. DKM er organiseret som en erhvervsdrivende fond, hvilket betyder, at vi har et formål og mission med vores arbejde, nemlig at være de bedste til at hjælpe andre med at kommunikere kirke og kristendom. Som kommunikationsvirksomhed producerer DKM hjemmesider, film, magasiner, kampagner, spil, kurser og andre kommunikative tiltag for den kirkelige og værdibaserede verden. Uanset medie er udgangspunktet værdierne og den gode fortælling.

I stadig større grad hjælper vi kirker, store og små sociale, diakonale og værdibaserede NGO-organisationer, foreninger og enkeltpersoner med at kommunikere det, de tror på og brænder for. Vores ambition er at være troværdig og kompetent samarbejdspartner ? både når det gælder det lokale sogn, den landsdækkende forening eller den internationale organisation.

Derfor har DKM tre store arbejdsområder

* Produktion og udvikling af kommunikation og journalistik gennem tekst, billeder og film samt kommunikationsrådgivning og konceptudvikling.
* Internet og nye medier i den kirkelige og værdibaserede kommunikation.
* Kurser, undervisning og konferencer om kommunikation og teknologi.

Arbejdsområderne er organiseret i tre afdelinger på Danmarks Kirkelige Mediecenter, men tendensen er, at de fleste projekter foregår på kryds og tværs mellem de forskellige arbejdsgrene. Derfor er et af DKMs helt store styrker også de tværmediale kommunikationsprojekter, hvor mange forskellige medier er i spil for at komme ud med budskaber til de rigtige målgrupper.

I mere end 20 år har DKM udviklet og drevet kirkelige kommunikationsprojekter. I de første mange år var det med fokus på tv- og undervisnings programmer til DR1 og DR2, TV2 og undervisning af børn, unge og voksne i skole og kirke. De seneste år er det internettet, de nye medier og den gode fortælling som fx en organisation har på hjertet, der er blevet det som Danmarks Kirkelige Mediecenter arbejder med.

Danmarks Kirkelige Mediecenter ledes af en direktør og tre afdelingsledere samt en fondsbestyrelse. Medarbejderne arbejder med udgangspunkt fra kontorerne i Århus.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Danmarks Kirkelige Mediecenter
Johannes Ewalds Vej 42
8230 Åbyhøj

Tlf: 87403700
Mobil:

Email:

Link: http://www.sigurdsbibelhistorier.dk