Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Billede

Evangeliets Gyldne Sange

Koret "Evangeliets Gyldne Sange" er ikke tilknyttet en bestemt menighed, men er en lokal gruppe fra Brønderslev egnen, på 24 modne kristne fra forskellige kirker, som synger og spiller de gamle evangeliske vækkelsessange. Vi vil gerne gennem sang, musik og vidnesbyrd forkynde evangeliet om Jesus Kristus. Koret har i år 10 års jubilæum.
Der er flere forskellige instrumenter repræsenteret: klaver, saxofon, violin, bas, harmonika, guitar og banjo.
EGS har medvirket i mange forskellige sammenhæng, f.eks. seniorarrangementer, sangaftner i kirker og menigheder, bibelcamping, sommerhøjskole, højskoleformiddage, julekoncerter, koret medvirkede ved stævnet i Sarons Dal Norge i 2007, og har også besøgt en menighed i Alvengen i Sverige.
Det er måske også den slags arrangementer, der passer godt til koret, da der i gruppen er materiale nok til en hel sang og musikaften. Der er nemlig mulighed for soloer, duetter, herrekor og der spilles også instrumental musik. Men vi kan også komme ud til mindre arrangementer af forskellig art. Koret har også altid teksterne til sangene tilgængelige, så forsamlingen har mulighed for at synge med.
EGS har de sidst 5 år afholdt Sang & Musikaften i Vesterkirken Stenum, hvor der samles mennesker fra hele Nordjylland.
EGS har i år været på en 12 dages missions og nødhjælpstur til Rumænien, møder i Budapest, Onesti, Alpele, samt 2 friluftsmøder i forbindelse med uddeling af nødhjælp i Rum. På hjemturen møde i Prag.
EGS har udgivet 2 CD-er og 1 DVD
Køb af CD og DVD mail: andersenbent@mail.dk kan ske på eller tlf. 98996007
På hjemmesiden www.egsnet.dk kan du se meget mere om Evangeliets Gyldne Sange, med vores program og fotos fra nogle af vore arrangementer m. m.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Evangeliets Gyldne Sange
Peter Heises Kvarter 38
9700 Brønderslev

Tlf: 98802177
Mobil: 24479812

Email:

Link: http://www.egsnet.dk

Placering af arrangør