Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Jeppe Søe


<b>Jeppe Søe, ordkløver, studievært og journalist - født 1971. </b>

Jeppe Søe har gennem 20 år bl.a. arbejdet for TV Aalborg, TV2/Nord, TV2-SET&SKET, TV3, Nordisk Film, TV Danmark og TV2/Midt-Vest. Nu direktør for mediehuset Blended Media der producerer reklame, dokumentar, video, tv og DVD. Tidligere lærer ved blandt andre Lønne Højskole i Vestjylland, bosiddende i Vejle.

<b>Hvorfor foredrag om medier?</b>

Medierne er på få år blevet en afgørende magtfaktor i Danmark. Som aldrig før er det vigtigt at forstå, hvorfor medierne gør som de gør.
Nyhederne på samtlige danske stationer handler mest om form og ikke så meget om indhold. Seerne skal blive på kanalen – og der laves kun TV for at få reklamekroner i kassen. De rigtige seere er de købedygtige – resten af danskerne er ligegyldige. Hvordan tænker medierne, hvorfor handler de som de gør – hvordan fungerer den velsmurte maskine. Og ikke mindst, hvordan bliver vi bedre, til at modstå mediernes hjernevask.

<b>Hvorfor Jeppe Søe?</b>

Jeppe Søe forstår at fortælle om mediernes verden på en underholdende og let forståelig måde til alle aldersgrupper. Han har holdt foredrag om emnet i 14 år og er også godt rustet til den efterfølgende debat. Jeppe Søe brænder for at fortælle sit budskab - alle skal vide hvad de er oppe mod. Der skal grundlæggende viden om meningsmålinger og fiktionens virkemidler til for at forstå medierne, og den leverer han med fortællinger indefra og uden omsvøb. Jeppe Søe har holdt over 1000 foredrag om emnet.

<b>Det siger andre om Jeppe Søe's foredrag:</b>

"Det er nødvendigt med den type indlæg du holder - som en levende og professionel foredragsholder forstår du at få salen med. Det er vigtigt at et firma som vores signalerer at vi forstår den verden vores kunder befinder sig i, ved at tilbyde indlæg som dit der ikke nødvendigvis forholder sig til det system vi repræsenterer på markedet."
- Jan Pilak & Helge Skjoldan, Tituenator, efter indlæg på Tituenator seminar.

"Vi var meget glade for din deltagelse i arrangementet. Det var en utrolig dag og kritikken var meget positiv. Du fik topkarakterer hele vejen igennem. Tilhørerne kunne godt lide at høre - om det der er bag ved. Nogle af de skriftlige tilbagemeldinger var: "Lone Dybkjær og Jeppe Søe har sat tanker igang, der giver stof til ideer. To begavede mennesker, der forstår og præsenterer det, det handler om."
- Lotte Rahbek, Oracle Danmark, efter indlæg på Oracle seminar med indlæg af Lone Dybkær, Johannes Møllehave og Jeppe Søe.

"Du formåede på glimrende vis at fange vores unge mennesker. Humor, alvor og det at du har noget på hjertet blandet i det rette forhold gør, at man kan fange de unge. Jeg oplevede, at du fra starten af havde noget du ville fortælle, og gennem foredraget sandede jeg da også, at jeg i høj grad blev klogere på medieverdenen, en verden som vi ellers som almindelige forbrugere ikke forholder os vanvittigt kritisk til."
- Henrik Nørsøller, Venø Efterskole

"Jeg har tidligere hørt en masse fordrag, nogle bedre end andre, og jeg må klart sige at dit ligger helt i toppen, det var utrolig lærerigt og samtidig fortæller du med et glimt i øjet, hvilket jeg tit savner ved ellers interessante foredrag".
- Tim Møllegaard, tilhører på Aalborg Sportshøjskole.

"Tak for dit foredrag på Brande Højskole....på en gang både underholdende og tankevækkende, og elverne var vilde med det - godt gået".
- Thomas Jeppesen, Brande Højskole

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Jeppe Søe
Nørrediget 40
7100 Vejle

Tlf:
Mobil:

Email:

Placering af arrangør