Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Jesper Brun-Jensen og Anne Lise Quorning

Operasanger Jesper Brun-Jensen og pianist/organist Anne Lise Quorning tilbyder foredrag/sangaften og kirkekoncert. De har de sidste 12 år optrådt sammen i mangeartede sammenhænge med repertoire spændende vidt fra kirkemusik, danske sange, tyske og russiske lieder, musicalsange til kendte arier fra operaverdenen.

Jesper Brun-Jensen er uddannet i Bulgarien (1976-83) og har siden været fast tilknyttet Den Jyske Opera som solist. Her har han markeret sig med mange store roller – i både det seriøse og komiske rollefag. Jesper Brun-Jensen er en alsidig bas-sanger og har medvirket i alt lige fra musicals til reklamer, og er desuden en meget brugt koncertsanger.

Anne Lise Quorning arbejder til daglig som organist og dirigent ved Lyngå, Skjød og Lerbjerg Kirker. Er desuden dirigent for Sejs-koret. I 1988-89 studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus med klaver som hovedfag. I dag fungerer hun som pianist og organist i mange forskellige sammenhænge – bl.a. optræder hun ofte med sangere fra Den Jyske Opera.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Jesper Brun-Jensen og Anne Lise Quorning
Lyngåvej 78
8370 Hadsten

Tlf:
Mobil:

Email:

Placering af arrangør