Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Jens Plesner

Jeg arbejder som politisk, juridisk og økonomisk konsulent inden for vandforsyning og kloakforsyning. Jeg er uddannet på Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet med speciale i miljøområdet (cand.scient.pol.).

Livets udvikling har været en livslang interesse, der bl.a. har givet sig udtryk i en vandretur til Gotland, der er rig på fossiler. Interessen for Første Verdenskrig startede under et studieophold i Holland i 1999, hvor jeg som del af et kursus, var på ekskursion på museer, mindesmærker, kirkegårde og restauranter ned langs Vestfronten (1914 – 1918) i Belgien og Frankrig.

I det hele taget rejser jeg gerne - både for at opholde mig i naturen men også for at se byer og kulturliv. De seneste år har det været ture til Skotland, Italien og Irland. Desuden er jeg interesseret i fællesskaber, hvilket bl.a. har betydet, at jeg har boet i bofællesskaber i flere år samt været på halvårs kursus på den tidligere natur- og kulturhøjskole Rødkilde Højskole på Møn i 1997.

Generelt er jeg stærkt optaget af forandringsprocesser – det være sig i naturen, samfundet eller det enkelte menneskes sind. Forståelse og accept af forandringer kan give umiddelbar glæde over tilværelsens under og mangfoldighed og samtidig balancere den angst, der er en uundgåelig del af vores liv.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Jens Plesner
Åby Kirkevej 4
8230 Åbyhøj

Tlf:
Mobil:

Email:

Placering af arrangør