Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Christian Bjørnskov

Jeg er født i 1970 i Haderslev, student fra Haderslev Katedralskole 1989, cand. oecon. fra Århus Universitet 2001 og PhD i nationaløkonomi fra Handelshøjskolen i Århus 2005 på afhandlingen "Investigations in the Economics of Social Capital".

Jeg er pt. ansat som lektor i nationaløkonomi ved Handelshøjskolen, Århus Universitet. Min specialisering er i social kapital - komplekset af sociale normer, social tillid og værdien af folks netværk, lykkeforskning, og globaliserings / udviklingsforskning.

Ved siden af mit lektorat er jeg bestyrelsesmedlem af European Public Choice Society og redaktør for bloggen www.punditokraterne.dk Jeg har skrevet en række videnskabelige artikler i tidsskrifter som Public Choice, Journal of Development Economics, European Journal of Political Economy, Kyklos og Journal of Happiness Studies, men også populære artikler og kronikker i blandt andet Weekendavisen og Berlingske Tidende.

Mine foredrag omhandler lykkeforskning og social kapital, men særforedrag om globalisering og 'public choice' kan også arrangeres.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Christian Bjørnskov
Otte Ruds Gade 37 3 tv 8200 Århus N
0

Tlf:
Mobil:

Email:

Placering af arrangør