Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Torben Jørgensen

Et Godt ord - på rette sted.

Torben Jørgensen, idag leder af en dejlig friskole på Langeland, med danske sange, morgensang, fortælling og masser af glade børn. Tidligere har jeg været højskoleforstandr på Ryslinge højskole og Kerteminde Højskole og været rektor for seminariet for Kunst og håndværk. Min højskoletid begyndte da jeg var lærer på Krogerup Højskole, og stiftede nært bekendtskab med Hal Kochs tankegods. I 4 år boede vi såmænd i hans gamle forstanderbolig. Jeg er uddannet i musikvidenskab og har vært programmedarbejder i DRs musikafdeling i 10 år. Tidligere lærer på St. Annæ Gymnasium, Københavns Drengekor.
Mine foredrag

Jeg har holdt foredrag i over 25 år ganske mange steder og emnerne har været mange. Jeg holder dem i en klassisk, fortællende og levende højskolestil - uden akademisk hovmod - men med en stor portion humor og direkte samspil med tilhørerne. Et foredrag er en samtale - mellem én og mange.
Hvad kan man høre om?

Ja - lidt af hvert. Men jeg holder meget af at synge og spiller selv på klaveret til. Og så er jeg glad for - og god til - at fortælle historier, også de rigtig store og lange.

Men er også optaget af politik og klassiske højskolesager, værdier, moral og historiske emner.

Og så selvfølgelig mine musikforedrag - min egentlige uddannelse, og udviklet gennem mit mageårtige virke i DR. De er alle med mange musikeksempler og med powerpoint præsentation. Levende musikformiding - som på mine gode gamle højskoler.

I er meget velkomne til at foreslå nye fordrag indenfor mine områder.

Jeg lover jer en god aften.

Torben_1995.jpg

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Torben Jørgensen
Jens Winthersvej 15
5900 Rudkøbing

Tlf:
Mobil:

Email:

Placering af arrangør