Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Aksel Skjoldan

Aksel Skjoldan er uddannet på Det Kongelige Danske Musik­kon­ser­­va­torium i Kø­ben­­havn 1971-79 hos professorerne Arne Skjold Rasmussen og Friedrich Gürtler. Han har undervist i musik og været musikskoleleder, bestyrer på San Cataldo i Italien, oversat bøger med mere. Siden 2002 har han givet adskillige koncerter. De fleste bestående af en kombination af foredrag om komponisterne og levende udførelse af et udvalg af deres musik.

Søren Juhl er sognepræst ved Ørsted og Dåstrup Sogne syd for Roskilde. Han var i en årrække lærer og forstander på Brandbjerg Højskole. Han har gennem mange år spillet og undervist i tværfløjte. Søren Juhl har modtaget undervisning af docent Kjeld Mardahl, Det Jyske Musikkonservatorium, Thorkild Dalsgaard, Århus Symfoniorkester, og senest hos Pia Kaufmanas.

Julia Helgason er født i Moskva og kom til Danmark i 1994. Hun er mezzosopran, uddannet i sang og kordirektion på Rimskij-Korsakov Musikseminarium i Sankt Petersborg fra 1987-1991. Hun har undervist i flere år på musikskoler. I 1996-1998 tog hun organistuddannelse på Sjællands Kirkemusikskole i Roskilde og fungerer i dag også som organist.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Aksel Skjoldan
Violvej 16
4050 Skibby

Tlf:
Mobil:

Email:

Placering af arrangør