Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

www.elisabethlidell.dk

Aabenraa Provsti
Aalborg Stift

Født 1950 på Ærø, uddannet cand.theol. et exam. art. 1979, præsteembeder: Københavns Domkirke samt Risskov Kirke, retræteleder, pilgrimspræst, åndelig vejleder samt underviser på Pastoralseminariet i Århus i emnet ?Bøn og spiritualitet?.

Såvel befrielsesteologi som kristen spiritualitet har spillet en stor rolle for mig. Benedikt af Nursias ordsprog: ?Ora et labora? - sammenhængen mellem bøn og arbejde, kontemplation og aktion, det indre og det ydre liv, minder mig om vigtigheden af en ritualisering af troen i hverdagen.

Det er min intention at tale enkelt om det store, om den treenige Gud. Dér, hvor Guds folk mødes, kan der forkyndes, hvad enten det sker i kirkerummet eller i det fri. Når vore livshistorier undervejs flettes sammen med vore troshistorier i samtale, bøn, salmesang, nadverfejring og bibellæsning, kan det ske, at mennesker begynder at prise og takke Gud for livets gave. Da har Helligånden gjort sin gerning. Da har pilgrimsrejsen nået sit mål: at skabe rum for mødet med den levende Gud

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

www.elisabethlidell.dk
Skovvejen 24
8000 Århus C

Tlf: 86177204
Mobil: 22371950

Email:

Link: http://www.elisabethlidell.dk

Placering af arrangør