Gudstjenester Museer Teater og film Koncerter Foredrag Kirkelige arrangementerLog ind

Kalender for kirke, kunst og kultur


Profiloplysninger

Citykirken udefra

Citykirken, Aarhus

Ingen valgt
Intet valgt

En ny frikirke har set dagens lys i Århus. Kirken er en fusion af Apostolsk Kirke i Århus, Pinsekirken Århus og Frikirken ved Runddelen og har fået navnet Citykirken Århus.

Hvad vil vi?

Vi drømmer om en kirke, der med budskabet fra det første århundrede er relevant i det 21. århundrede.

Vi tror, at vores opgave som kristne og som kirke først og fremmest er at være centrum for Guds kærlighed. Gud elsker betingelsesløst.
Den kærlighed, Gud elsker med, vil vi give videre, og vi har formuleret fire områder, vi tror, det er vigtigt at have fokus på:

Gud: Vores åndelighed eller spiritualitet. Universets Gud vil gerne have en relation til os alle, og det er den relation, der er livsforvandlende, og centrum for alt andet vi gør.

Os selv: Vores personlige vækst. Alt levende vokser, og hele vores liv bør være en stadig personlig udvikling. Gud har en drøm for hver enkelt menneskes liv, og har givet evner, talenter, erfaringer osv. som skal bruges på vejen mod den drøm og i vores daglige vandring mod at blive mennesker, der mere og mere afspejler det ideal, Jesus har givet os.

Vores relationer i kirken: Kirken er en unik sammenslutning af mennesker, der har mødt Gud og som derfor er blevet en slags familie, med en dimension som andre fællesskaber ikke har. Her findes en livsforvandlende kraft fra Gud, som sætter os i stand til at bære hinandens glæder og sorger.

Dig: Hele verden. Det budskab, Gud kommunikerede igennem Jesus, er verdens bedste budskab, og det fortjener at blive delt med alle mennesker. Vi tror, at vi som kristne og som kirke skal dele det, Gud har gjort for og i os med andre. Og det forsøger vi at gøre både med ord, med kærlighed i praksis og med en tro på Guds overnaturlige indgriben.


Vores trosbekendelse er den oldkirkelige Apostolske Trosbekendelse, som lyder:

Vi tror på Gud Fader, den Almægtige, himmelens og jordens skaber,
og på Jesus Kristus, hans enbårne søn vor Herre, som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, død og begravet, nedfaret til dødsriget, på tredje dag opstanden fra de døde, opfaret til himmels, siddende ved Gud Faders, den Almægtiges højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.
Vi tror på Helligånden, en hellig almindelig kirke, de helliges samfund, syndernes forladelse, kødets opstandelse og det evige liv.

Udskriv / Tip en ven

Billeder af profilen

Kommende begivenheder fra denne arrangør

Abonnér på begivenheder fra denne arrangør

Praktiske oplysninger

Citykirken, Aarhus
Viborgvej 173
8210 Århus V

Tlf: 86152488
Mobil:

Email:

Link: http://www.ckirken.dk

Placering af arrangør